facebook AR Stickers & Html 5 Animation | Produktionsbolag | Brikk
[swedish] [english]

Information om

Augmented reality & html5

Vad är AR Stickers?

Augmented Reality Stickers är korta animationer och illustrationer som kan användas på mobila enheter och sociala plattformar så som facebook, instagram & tiktok. Augmented reality innebär att illustrationerna och animationerna integreras och trackas in i det som filmas eller fotoas vilket skapar en upplevelse av att dessa befinner sig i rummet som man filmar.

På Brikk kan vi hjälpa er att ta fram unika och skräddarsydda AR Stickers som är speciellt framtagna för eran kund eller varför inte för erat egna varumärke. Vi sköter hela produktionen med illustration, animation och den tekniska lösningen

Varför AR stickers?

Med AR stickers så ger ni eran målgrupp möjligheten att utforska och agera med erar varumärke och med rätt utförande så skapas starka incitament hos användaren att dela skapelserna i sina egna sociala kanaler.

Vad är Html 5 Animationer?

Html 5 animationer är animationer som kan bäddas in på hemsidor som kod. Detta innebär att kvalitet på kompressionen inte påverkas som den gör med tex gif formatet.

Vector kvalité & kompression

Detta innebär att ikoner, illustrationer eller animerade logotyper kommer se perfekta ut utan att filstorleken drar iväg. På grund av att filstorleken blir så pass liten i jämförelse mot till exempelvis en GIF så försvinner laddningstiden för animationen. Animationerna kan även skalas till vilken storlek som önskas utan att det påverkar bildkvalitén. Detta i kombination med en uppspelnings-hastighet på upp till 60fps så är den här lösningen den bästa för web & appar.

Latest works

Senaste projekt

Kunder