facebook Eventfilm - produktioner till erat event | Brikk
[swedish] [english]

Vi hjälper er

Att skapa innehåll till erat event!

Ska ni ha konferens, en kick-off, kundevent, vara med på en mässa eller kanske ha ett event för lansering av en ny produkt eller tjänst? Då kan vi hjälpa er att producera en eventfilm som hjälper er att nå era mål med eventet.

Hur får man sina anställda eller kunder engagerade under en sammankomst eller ett event?

Vi tror att en bra start på ett lyckat event är en film som bygger upp till eventet och sätter tonen och som ger en den där kittlande förväntan på vad som ska ske. Detta kan t.ex. vara en liten film för att presentera en talare, en klocka som tickar ner eller visa upp en ny logotyp. Eller varför inte göra som vi gjorde för Snow Software och producera en liten kortfilm där man hyllar alla medarbetare och berättar hur bra jobb dom gör? Eller en hyllning till alla som varit med och bidragit under åren som vi gjorde för Praktikertjänst.

Exempel på eventfilmer vi producerat

Snow Software 2016
Snow Software 2017
Snow Software 2018
Praktikertjänst

Vi hjälper er genom hela processen

Vi är experter på att skräddarsy filmer för event som engagerar tittaren på djupet med unika varma och kreativa berättartekniker. Vi guidar er genom processen när det kommer till manus, storyboard, animation, inspelning, musik och ljudläggning. Vi är gärna med från början i ett projekt, från idé till färdig produkt. Har ni redan ett färdigt manus hjälper vi gärna till att förfina för att skapa ett unikt resultat.

Vi är baserade på Södermalm i Stockholm men detta har inte hindrat åt från att skapa reklamfilmer för små och stora kunder över hela Sverige och över hela världen.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta våran exekutiva producent Sofia Bohman för att prata om ert nästa filmprojekt och boka in möte.

Latest works

Senaste projekt

Kunder