facebook Företagsfilm - produktion för film till företag | Brikk
[swedish] [english]

Företagsfilm för alla format

SHOWREELSHOWREEL

Vi producerar

Företagsfilm för stora och små kunder

Under åren har vi hjälp flertalet kunder att producera företagsfilmer för både internt och externt bruk. Kanske vill du inspirera din säljavdelning, berätta för anställda om företagets mål och visioner, presentera företaget för nyanställda, förklara nya rutiner? Eller har ni kanske börjat jobba i ett nytt system som era medarbetare behöver sätta sig in i? I så fall är en film ett utmärkt sätt att förklara och sprida informationen.

Vi har hjälpt kunder som Skanska, Swedbank, Snow Software, Spotify och Praktikertjänst med att presentera data, berätta om nya system och inspirera nya medarbetare genom företagsfilm.

Kommunicera internt med företagsfilm

Det fina med en företagsfilm är att ni kan kommunicera till alla era medarbetare samtidigt, och när era medarbetare har tid. De kan sitta lugnt och gå igenom filmen, lära sig nya program eller ta till sig det ni vill berätta.

Vi hjälper er genom processen

Vi är experter på att skräddarsy företagsfilmer i erat bildspråk så att tittaren känner igen sig och där till litar på budskapet. Detta förstärker informationen som ni vill förmedla.

Vi guidar vi er genom processen när det kommer till manus, storyboard, animation, inspelning, musik och ljudläggning. Har ni redan ett färdigt manus? Vi hjälper gärna till att förfina för att skapa ett unikt resultat. Vi är gärna med från början i ett projekt, från idé stadiet till färdig film. Vi är baserade på Södermalm i Stockholm men detta har inte hindrat åt från att skapa reklamfilmer för små och stora kunder över hela Sverige.

Vi hjälper er genom hela processen

Vi skräddarsyr alltid er reklamfilm efter era behov och tillsammans så guidar vi er genom processen när det kommer till manus, storyboard, animation, inspelning, musik och ljudläggning. Har ni redan ett färdigt manus, så hjälper vi gärna till att förfina för att skapa ett unikt resultat. Vi är gärna med från början i ett projekt, från idé stadiet till färdig produkt där vi tillsammans skapar den perfekta lösningen för ert företag.

Vi är baserade på Södermalm i Stockholm. Detta har dock inte hindrat oss från att skapa reklamfilmer för små och stora kunder över hela Sverige.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta våran exekutiva producent Sofia Bohman för att prata om ert nästa filmprojekt och boka in möte.

Latest works

Senaste projekt

Kunder