facebook Informationsfilm - produktion för företag & NGO's | Brikk
[swedish] [english]

Informationsfilm

SHOWREELSHOWREEL

Vi producerar

Informationsfilm för företag & NGO´s

Informationsfilm IT & Tech´s

Informationsfilm eller infomercials är ett längre format av animerad eller filmad film för företag och organisationer som vill kommunicera med lite längre format. Vanligtvis ligger dessa filmer på ca 1:30 min. Dessa produktioner lämpar sig särskilt bra om man ska beskriva en IT tjänst eller annan komplex lösning. Därför är det inte konstigt att vi jobbat med några av de största IT och tech bolagen i Sverige. Några av våra kunder är Spotify, Snow software, Rebtel, Hansoft, Unomaly och Microsoft

Informationsfilm NGO´s

Vi har även under åren producerat flertalet informationsfilmer för NGO´s i Sverige och USA. Detta längre format passar särskilt bra när man vill beskriva arbeten som välgörenhets organisationer uträttar. Vi har genom åren hjälpt WWF, Röda korset, Give Hope, Min Stora dag, Gates Foundation och Greenpeace att nå ut med sina budskap och informera om det viktiga arbetet som dessa organisationer utför.

Styrkan i att jobba med detta längre format är att man får tid på sig att beskriva problemen och lösningarna vilket i sin tur skapar ett djupare engagemang hos tittaren.

Exempel på informationsfilmer vi producerat

State of the Planet
WWF
Min Stora Dag
Global Citizen
Cykelvänlig arbetsplats
Umeå Universitet
Försäkringskassan

Vi hjälper er genom processen

Vi är experter på att skräddarsy informationsfilmer som engagerar tittaren på djupet med unika varma och kreativa berättar tekniker. Vi guidar er genom processen när det kommer till manus, storyboard, animation, inspelning, musik och ljudläggning. Har ni redan ett färdigt manus, så hjälper vi gärna till att förfina för att skapa ett unikt resultat.

Vi är baserade på Södermalm i Stockholm men detta har inte hindrat åt från att skapa reklamfilmer för små och stora kunder över hela Sverige samt över hela världen.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta våran exekutiva producent Sofia Bohman för att prata om ert nästa filmprojekt och boka in möte.

Latest works

Senaste projekt

Kunder