Informationsfilm för organisationer och företag

Informationsfilm är ofta ett längre format av berättande som lämpar sig väldigt bra för att förklara komplexa tjänster och produkter. Informationsfilmer är ofta mellan en till tre minuter och lämpar sig även exemplariskt för organisationer som har en längre berättelse som måste förmedlas.

Berättelser för hjälporganisationer

Genom åren har vi hjälpt organisationer som TED Talks, Röda korset, Greenpeace, WWF med att skapa berättelser som berör och engagerar. Vi har skapat filmer om ålens resa till Sargassohavet, producerat Johan Rockströms öppningsföredrag för TED-konferensen och förklarat Röda korsets arbete i Syrien.

Informationsfilmer för teknikföretag

Vi brinner även för att förklara komplicerade tjänster på ett enkelt sätt. Catena Media, Sonat och möbeljätten Ikea är några av våra kunder. Att ta fram illustrerade manér och karaktärer som hjälper tittaren att förstå en produkt eller tjänst genom en animerad film är något vi är experter inom.

Alla illustrationer som vi skapar för eran animerade film kan såklart även plockas ut och användas på era sociala medier, hemsidor eller i övriga kampanjer. Vi tror på att skapa flera användningsområden för allt material vi producerar för er.