Lediga jobb, internship eller frilans?

Karriär som animatör?

Söker du jobb? Drömmer du om en karriär som animatör? Vill du jobba hos oss? Eller kanske vill du lära dig mer om animation under en praktik? Välkommen att skicka ett mail till oss med dina uppgifter tillsammans med ditt arbete – i gengäld lovar vi att titta på det! På grund av många sökande så kan svar ibland dröja men vi gör vårt bästa för att återkomma till dig så snabbt som möjligt.

Lediga jobb & praktikplats

Studerar du eller har du precis avslutat en utbildning? I så fall är du välkommen att söka praktik/internship hos oss. Just nu söker vi kreatörer som jobbar med traditionell animation och är vassa på illustration. Fördelarna är många om du jobbar i 3D och i programmet Cinema 4D. Gillar du dessutom datorspel så har vi ibland även möjlighet för praktik inom detta område.

Frilansande animatör eller illustratör?

Vi söker alltid efter nya talanger som kan komma in på projektbasis och hjälpa till i våra produktioner. Skicka gärna en ansökan med relevanta arbeten till oss på work@brikk.se så återkommer vi så fort som möjligt.

Internships:

Nedan finner ni lediga positioner för internships. Man kan söka när man vill, glöm inte att bifoga relevant arbete bara!

Junior traditionell animatör

Just nu söker vi traditionella animatörer som vill göra sin praktikplats hos oss och utveckla sina kunskaper inom animation. Du ska ha god kunskap om tecknande och animation samt bra förståelse för animationsprinciper, anatomi och rörelse. Vi jobbar i Toon Boom Harmony och ser även att du har erfarenhet i det programmet.

Ansök nu

Junior karaktärsdesigner

Vi söker efter dig som älskar att uttrycka dig genom karaktärer. Kan du dessutom jobba i flertalet olika stilar, vrida och vända på karaktärerna och få dem att uttrycka känslor så är du helt rätt för oss. Erfarenhet och intresse inom animation är ett måste.

Ansök nu

Junior 3D artist

Vi jobbar främst i Cinema 4D så om du också gör det kommer det inte vara svårt för oss att hitta arbetsuppgifter till dig. Ett plus är om du kan karaktärsanimation och modellering.

Ansök nu

Lediga jobb:

Nedan finner ni lediga jobb. Man kan söka när man vill. Glöm inte att bifoga relevant arbete.

Senior animatör

Just nu söker vi seniora traditionella animatörer som vill jobba hos oss och utveckla sina kunskaper inom animation. Du ska ha god kunskap om tecknande och animation och förståelse för animationsprinciper, anatomi och rörelse. Vi jobbar i Toon Boom Harmony och ser även att du har erfarenhet inom det programmet.

Ansök nu

Senior 3D Artist

Vi jobbar främst i Cinema 4D så om du också gör det kommer det inte vara svårt för oss att hitta arbetsuppgifter till dig. Ett plus är om du kan karaktärsanimation och modellering.

Ansök nu
Portal Fantasy Trailer