facebooklediga jobb och praktikplatser hos oss | Brikk
[swedish] [english]

Söker du ditt nya dröm jobb?

Lediga jobb & Internships:

På Brikk finns det ibland lediga jobb och internship platser och vi är alltid på jakt efter passionerade, motiverade och duktiga animatörer & motion designers till vårt team. Skicka gärna ett e-mail till post@brikk.se med en länk till showreel eller hemsida som innehåller dina arbeten.

Vid ett internship på Brikk så jobbar du tillsammans och på nästan samma villkor som det övriga teamet. Du deltar i riktiga projekt för riktiga kunder och är en viktig del i vårat team.

Grundkrav för kreativa positioner:

- Du skall kunna arbeta självständigt i after effects.
- Photoshop hittar du som om det vore din egen byxficka.
- Att böja vector banor i Illustrator känns inte alls särskilt skrämmande.
- Du är social, trevlig och älskar feedback.

Illustrerad porträttbild av intern

3D Animatör

Internship, Stockholm

Tänker du i 3 dimensioner och jobbar i Cinema 4D? isf vill vi gärna att du söker till oss! Har du även gjort vackra renderingar i Arnold eller kanske riggat din första karaktär så letar vi efter just dig. Vi ser även att du bemästrar After Effects, photoshop & illustrator.

We are waiting for you! Mail us at post@brikk.se

Illustratör / Concept Artist

Internship, Stockholm

Är du en grymt duktig illustratör som bemästrar illustrator och photoshop och kan skapa karaktärer och bild världar utöver det vanliga? har du även jobbet med storyboards? I så fall kanske detta är en tjänst för dig! Skicka gärna in din portfolio så återkommer vi.

We are waiting for you! Mail us at post@brikk.se

Projekt ledare

Internship, Stockholm

Är du spindeln i nätet som älskar telefonsamtal, keynote & Excel? Du kanske även har jobbat en hel del i Slack, harvest och trello? Skulle du vilja jobba med att förmedla hyllrop från våra kunder till vårat kreativa team? Sök isf denna tjänst.

We are waiting for you! Mail us at post@brikk.se