[swedish] [english]
Söker du ditt nya drömjobb?

Lediga jobb & Internships:

På Brikk finns det ibland lediga jobb och internship platser. Vi är alltid på jakt efter passionerade, motiverade och duktiga animatörer & motion designers till vårt team. Skicka gärna ett e-mail till post@brikk.se med en länk till showreel eller hemsida som innehåller dina arbeten.

Vid ett internship på Brikk så jobbar du tillsammans och på nästan samma villkor som det övriga teamet. Du deltar i riktiga projekt för riktiga kunder och är en viktig del i vårt team.

Grundkrav för internship på Brikk:

  • Du skall kunna arbeta självständigt i Adobe After Effects.
  • Photoshop hittar du som om det vore din egen byxficka.
  • Att böja vector banor i Illustrator känns inte alls särskilt skrämmande.
  • Du är social, trevlig och älskar feedback.

 

Illustrerad porträttbild av intern

2D Animatör

Internship, Stockholm

Vi letar alltid efter duktiga animatörer för att gå vårat 3 månaders internship-program. under ditt internship får du jobba i vårat team med riktiga kunder och riktiga briefer. Vi ser helst att du bemästrar After Effects och karaktärsanimation. Vi ser även att du har goda kommunikationsskills och är en teamplayer. Låter detta som dig? Tveka då inte att höra av dig. Minimumkrav för ansökan är att den ansökande skickar en Showreel med prov på animerade arbeten.

Maila ansökan till: post@brikk.se

3D Animatör

Internship, Stockholm

Tänker du i 3 dimensioner och jobbar i Cinema 4D? isf vill vi gärna att du söker till oss! Har du även gjort vackra renderingar i Arnold eller kanske riggat din första karaktär så letar vi efter just dig. Vi ser även att du bemästrar After Effects, photoshop & illustrator.

Maila ansökan till: post@brikk.se

Illustratör / Concept Artist

Internship, Stockholm

Är du en grymt duktig illustratör som bemästrar illustrator och photoshop och kan skapa karaktärer och bildvärldar utöver det vanliga? Har du även jobbat med storyboards? I så fall kanske detta är en tjänst för dig! Skicka gärna in din portfolio så återkommer vi.

Maila ansökan till: post@brikk.se

Projekt ledare

Internship, Stockholm

Är du spindeln i nätet som älskar telefonsamtal, keynote & Excel? Du kanske även har jobbat en hel del i Slack, harvest och trello? Skulle du vilja jobba med att förmedla hyllrop från våra kunder till vårat kreativa team? Sök isf denna tjänst.

Maila ansökan till: post@brikk.se