Utbildning och föreläsningar

Utbildning och föreläsningar

Vi vill vara med och utbilda morgondagens kreatörer inom illustration och animation. Vi har därför varit delaktiga i flertalet svenska utbildningar, universitet och skolor.

Våra kollegor är med och utvecklar utbildningar för att de ska hålla den standard som branschen kräver. Vi inspirerar och föreläser inom flertalet animationstekniker såsom 2D-animation, 3D-animation och traditionell animation. Fördelarna är många om vi kommer förbi och ger feedback och handledning för era elever, men slutmålet är att hjälpa dem att nå sitt drömjobb.

Inspirationsföreläsning för företag

Mycket kring animation kan vara snurrigt, vad kostar det exempelvis? Hur gör man? Vad kan man göra? Vad kostar vad? Om ni behöver uppdatera kunskapsnivån på byrån kring vad man kan göra med animationer så kommer vi gärna förbi och visar projekt, pratar animationstekniker, siar lite om framtiden och pratar budgetar.

När vi föreläser behöver vi minst en timme och det lämpar sig bra att kombinera med en lunch till exempel. Vi kan även skräddarsy en workshop eller ett föreläsningsupplägg som passar just er arbetsplats.

Föreläsningar och event 2022

Vi undervisar på följande institutioner:

 

Kontakt ikon

Boka en föreläsning!
Kontakta Samuel Fast
+46 (0)73 612 06 04

Spåkula ikon

E-Learning och online-utbildningar

Sedan 2020 erbjuder vi även utbildning och föreläsningar online. Därför har vi en fullt fungerande lösning och har undervisat och föreläst för uppemot 100 deltagare under en sittning online. Slutligen, Hör av er till Samuel Fast Hurtigkarl om ni vill diskutera ett upplägg som anpassas för just er utbildning eller verksamhet.

Utbildning