Tjänster inom filmproduktion

Vi erbjuder tjänster inom hela filmproduktionskedjan. Allt från manus och ide utveckling till film produktion och post produktion. Sedan starten 2011 har vi skapat över 1000 filmer inom de flesta teknikerna.

Kontakt ikon

Filmproduktion på g?
Kontakta Samuel Fast Hurtigkarl på
+46 (0)73 612 06 04

Tjänster

Produktionsbolag

Vi är ett fullservice produktionsbolag med fokus på animation. Därför kan vi som produktionsbolag ta oss an ett projekt från start till mål.

Produktionsbolag

Animation

Vi är experter på 2D och 3D animation. Vi jobbar även med tekniker där vi blandar animation med filmat material.

Reklamfilm

Utbildning

Vi erbjuder föreläsningar och workshops för företag, organisationer och utbildningar. Det kan handla om kurser i animation men även rena inspirations föreläsningar.

Utbildning

Förproduktion

Under förproduktiosnfasen så jobbar vi med att skapa alla förutsättningar som krävs för en lyckad produktionsfas. I de flesta fallen så sätter vi ihop storyboard, animatics och en produktionsplan.

Förproduktion

Produktion

Under produktionsfasen sätter vi igång med att skapa de faktiska delarna som senare ska sättas ihop till en film. Det kan handla om illustrationer, film och animationer.

Produktion

Postproduktion

Postproduktion är när allt arbete ska sättas samman till färdiga scener på en tidslinje. Det stora momentet här är “compositing” eller comp som det även kallas. Vi kan även hjälpa er med redigering, grade och ljudproduktion

Postproduktion

Online

Vi kan hjälpa er med versioneringar, effekter, compositing och grade.