Tjänster inom filmproduktion

Vårt produktionsbolag erbjuder omfattande tjänster inom filmproduktion, från idéutveckling och manus till postproduktion. Med över tio års erfarenhet har vi skapat en mängd animerade filmer för kunder av olika storlek runt om i världen.

Vi är specialiserade på att skapa högkvalitativa filmer som berör och engagerar publiken. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina filmproduktionsbehov.

Kontakt ikon

Behöver ni hjälp med en animerad filmproduktion?
Kontakta Samuel Fast Hurtigkarl på +46 (0)73 612 06 04

Vi erbjuder följande tjänster:

Produktionsbolag

Brikk är ett produktionsbolag som erbjuder en rad olika tjänster inom filmproduktion. Oavsett om ni behöver hjälp från början till slut eller bara vill ha hjälp att höja nivån på er befintliga produktion, så är vi här för att hjälpa er. Vårt flexibla team kan erbjuda allt från manus och idéutveckling till filmproduktion och postproduktion för att säkerställa att ni får den högsta kvaliteten på era filmer.

På vår hemsida kan ni ta del av det breda spektrum av tjänster vi erbjuder och läsa mer om hur vi kan hjälpa er att skapa en filmproduktion som imponerar på era kunder.

Produktionsbolag; läs mer om vad vi gör

Expertis inom Animationstekniker och Principer

Som ett produktionsbolag specialiserar vi oss på att skapa karaktärsdrivna berättelser som får liv genom animation. Animation är ett idealiskt verktyg för oss som kreatörer att ge liv åt våra egna karaktärer och berättelser med hjälp av visuellt språk.

Vi arbetar med ett brett utbud av animationstekniker och principer för att uppnå det bästa resultatet för våra kunder. Lär dig mer om vår animationsprocess och de tekniker vi använder genom att besöka vår hemsida nedan.

Animation; lär dig mer om vad vi kan göra för er

Utbildning och workshops

Utbildning och framtidens talanger är en viktig del av vårt engagemang. Sedan 2013 har vi samarbetat med skolor och universitet i Sverige för att hjälpa nästa generation av kreatörer och talanger. Våra samarbeten inkluderar Konstfacks animationsutbildning för professionella illustratörer, liksom Hyper Islands animationsutbildningar.

Vi håller föreläsningar och workshops för att inspirera och hjälpa studenter att utveckla sina färdigheter och karriärer. Vi tror att det är viktigt att investera i framtiden och stötta nästa generation av kreatörer.

Utbildning; Läs mer om våra inspirerande föreläsningar och workshops

Förproduktion

Förproduktion är en viktig fas i filmproduktionsprocessen där vi på Brikk arbetar noggrant med att skapa alla nödvändiga förutsättningar för en lyckad produktionsfas. Det är under denna fas som vi arbetar tillsammans med våra kunder för att förstå deras behov och önskemål, samtidigt som vi formulerar en detaljerad plan för att ta projektet till nästa nivå.

Vår erfarna team sätter samman storyboards, animatics och en produktionsplan för att skapa en tydlig och överskådlig bild av det färdiga projektet. Detta hjälper oss att få en bättre förståelse för projektets struktur och flöde, vilket i sin tur möjliggör en mer effektiv produktionsfas. Hos Brikk strävar vi alltid efter att skapa en detaljerad förproduktionsplan som är skräddarsydd för våra kunders behov och önskemål.

Förproduktion; Lär mer om vad vi kan erbjuda

Produktion

Produktionsfasen är där allt arbete från förproduktionen realiseras. Vi skapar faktiska delar som senare sätts samman till en film. Det kan inkludera illustrationer, film och animationer. Vårt team arbetar tillsammans för att säkerställa att alla aspekter av produktionen utförs på högsta möjliga nivå, så att den färdiga produkten är av högsta kvalitet.

Vi följer noga den produktionsplan som utarbetades under förproduktionsfasen för att hålla oss på rätt spår och säkerställa att allt levereras inom tidsramen.

Produktion; Vi hjälper er med filmproduktion

Postproduktion

Efter inspelning och animation är det dags att sätta allt material samman till en färdig film. Vi på Brikk erbjuder postproduktionstjänster, inklusive sammansättning av scener på en tidslinje, compositing, redigering, gradning och ljudproduktion. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet på våra postproduktionstjänster och säkerställer att din film blir precis som du vill ha den.

Postproduktion

Online

Behöver ni hjälp med det sista finliret på er redan producerade film? Vi erbjuder online-tjänster för att hjälpa er med allt från att lägga till animationer till att justera färgerna i vår professionella grade suite. Vi kan även ta bort oönskade element i filmen med hjälp av vår VFX studio. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er ta er filmproduktion till nästa nivå.

Valorant Breach