Vi är experter på karaktärsdrivet berättande

På Brikk tror vi på kraften i att skapa unika och gripande berättelser som tar tittaren på en minnesvärd resa. Som produktionsbyrå har vi ett särskilt fokus på att producera högkvalitativa produktioner som engagerar och inspirerar kunder till att bli en del av er varumärkesresa.

Produktionsbolagets kontor ligger i Stockholm men vi jobbar även med kollegor runt om i hela världen. Med utsikt över Mälaren och gamla stan sitter vi idag i lokaler mot söder mälarstrand. Byggnaden som även kallas “verkstadshuset” byggdes 1852. I byggnaden har det huserat smedja, vagnfabrik, järnsängsfabrik och under senare 1800-tal så fanns här även förnickling och förtenning på Pryssgränd 10b i Stockholm.

Kontakt ikon

Behöver ni hjälp med en animerad filmproduktion?
Kontakta Samuel Fast Hurtigkarl på
+46 (0)73 612 06 04

Fånga spelarnas uppmärksamhet med kraftfulla speltrailers och ingame-filmer

Letar ni efter en partner som kan hjälpa er att skapa fantastiska speltrailers, concept bilder eller animaerade filmer som kan förbättra och förstärka spelupplevelsen för era spelare? Då har ni kommit rätt! Hos oss på Brikk är vi specialister på att utveckla unika berättelser och skapa högkvalitativa produktioner som tar era spelare på en spännande resa och ger dem en minnesvärd upplevelse.

Vi förstår vikten av att skapa engagemang kring datorspel och hur viktigt det är att skilja sig från mängden. Genom att skapa välplanerade och kreativa produktioner kan ni skapa intresse för era spel och öka antalet spelare och engagerade fans. Vårt team av erfarna kreatörer och producenter arbetar nära tillsammans med er för att förverkliga er vision och ta ert datorspel till nästa nivå.

Speltrailers

TV-reklamfilm som sticker ut – Vi hjälper dig att skapa en TV-reklamfilm som verkligen fångar tittarens uppmärksamhet

Vår erfarenhet och kompetens inom produktion, regi och animering gör oss till experter på att ta fram reklamfilmer i 2D och 3D. Vi har samarbetat med ett brett spektrum av företag och organisationer, från små start-ups till stora multinationella företag. Oavsett storlek på projektet är vi stolta över att kunna leverera högkvalitativa animerade reklamfilmer som har hjälpt våra kunder att nå sin målgrupp på ett mer engagerande sätt.

Vi har haft förmånen att arbeta med företag som Microsoft, Sellpy och Cervera, och har tagit fram animerade reklamfilmer som har ökat deras varumärkesmedvetenhet och marknadsandelar. Genom vår erfarenhet har vi utvecklat en effektiv arbetsprocess som gör att vi kan skapa animerade reklamfilmer av hög kvalitet!

Reklamfilm

Syns överallt: Kampanjer som når dina kunder på alla enheter

Vi är specialiserade på att skapa produktioner som är anpassade för att spridas i flera olika kanaler. Vi har haft äran att få hjälpa över 100 kunder med sina kampanjer, inklusive stora varumärken som Mott´s, Milka och Fria viner. Våra kampanjer består ofta av flera korta filmer, där budskapet måste kommuniceras snabbt och tydligt.

Vi är med er från konceptfasen hela vägen fram till exporten av de färdiga filmerna. Vår expertis ligger i att skapa filmer som är optimerade för spridning i flera olika kanaler, oavsett om det är på sociala medier, tv, eller på en hemsida. Låt oss hjälpa er att sprida ert budskap på ett effektivt och engagerande sätt.

Kampanjer

Förenkla komplexa idéer: Informationsfilm för företag

Vi på Brikk har alltid haft en stark passion för att skapa informationsfilmer. Det är något som har varit en del av vårt DNA sedan vi startade år 2012, och genom åren har vi hjälpt ett stort antal organisationer och företag med att kommunicera sin viktiga information på ett effektivt och engagerande sätt.

Informationsfilmens format är idealiskt för att förklara komplexa tjänster och produkter på ett lättförståeligt sätt för både användare och kunder. Vi har haft förmånen att hjälpa företag som Sonat, Catena Media och Volvo med att skapa informationsfilmer som har hjälpt dem att nå ut till sin målgrupp på ett mer engagerande och effektivt sätt.

Informationsfilm

Vi som jobbar här

Samuel Fast

Samuel Fast Hurtigkarl

Björn Johansson

Björn Johansson

Regissör / Art Director +46(0)72 304 66 46 bjorn@brikk.se
Emil Börner

Emil Börner

Johannes Edvardsson

Johannes Edvardsson

Josef Andersson

Josef Andersson

Regissör / Animatör +46(0)76 861 11 86 josef@brikk.se
Kristian Andersson

Kristian Andersson

Regissör / Animatör +46(0)72 981 35 56 kristian@brikk.se
Philip Engström

Philip Engström

Animation Director +46(0)73 326 31 29 philip@brikk.se
Redoad Syed

Redoad Syed

Sofia Bohman

Sofia Bohman

Exekutiv Producent +46(0)70 243 52 25 sofia@brikk.se