[swedish] [english]

Vi producerar

Reklamfilm för alla plattformar

På Brikk hjälper vi kunder och reklambyråer över hela världen att producera reklamfilm för TV, bio och sociala medier.  Vill du kanske synas på Youtube eller Instagram? Vi har flertalet kampanjer i ryggen där vi hjälpt företag som Gainomax, Shoppers Drug Mart, Jotex, Arla, Zonnic, Allévo och Casumo att nå ut i TV och sociala medier. Men även för att dra trafik, skapa konvertering och öka deras brand awareness.

Exempel på reklamfilm vi producerat

Casumo
Parfym.se
Zonnic
Jotex

Nå nya kunder med hjälp av reklamfilm

Rörlig media växer snabbt och blir allt vanligare och viktigare för företag att kunna nå ut med sitt budskap och sticka ut i mängden. Med en reklamfilm kan du nå ut med ditt budskap till miljontals tittare världen över beroende på vilket medium du väljer att visa filmen i.

Vi hjälper er gärna med att ta fram en strategi och undersöka vilket typ av medium som passar erat företags budskap och målgrupp bäst.

Hjälper er genom hela processen

Vi skräddarsyr alltid er reklamfilm efter era behov. Tillsammans så guidar vi er genom processen när det kommer till manus, storyboard, animation, inspelning, musik och ljudläggning. Har ni redan ett färdigt manus, så hjälper vi gärna till att förfina för att skapa ett unikt resultat. Vi är gärna med från början i ett projekt, från idé och koncept till färdig produkt där vi tillsammans skapar den perfekta lösningen för ert företag.

Vi är baserade på Södermalm i Stockholm. Detta har dock inte hindrat oss från att skapa reklamfilmer för små och stora kunder över hela Sverige.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta våran exekutiva producent Sofia Bohman för att prata om ert nästa filmprojekt och boka in möte.

Senaste projekt

Kunder